Huis kopen of huren? Ga voor een tuin met kunstgras!

Kunstgras in de tuin


Verhuis je binnenkort naar een nieuwe koop- of huurwoning? Ga voor een huis met kunstgras in de tuin en verzeker je van een onderhoudsvriendelijke buitenruimte. Kunstgras in de voor- en achtertuin oogt vriendelijk en groen en brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Waarom loont het om de buitenruimte aan te kleden met kunstgras?

Waarom kunstgras in de tuin?


Met kunstgras kies je voor een grastapijt dat altijd mooi blijft. Zelfs wanneer het lange tijd droog of juist nat is! Bij een natuurlijk gazon ben je veel tijd kwijt aan maaien, verticuteren en mesten, maar hier heb je bij kunstgras geen last van. Er blijft veel tijd over die je prima kan benutten door in je nieuwe tuin van de zon te genieten!

Lees ook: Thuis in een huurwoning: stijlvolle decoratietips

Welke voordelen biedt kunstgras nog meer?


Kunstgras doet qua uitstraling niet onder voor een natuurlijk gazon, maar brengt nog meer voordelen met zich mee:

– Tijdens warm weer verspil je nooit kostbaar water om het gazon te besproeien;
– Kunstgras is een uitkomst voor mensen met hooikoortsklachten en/of allergieën;
– Kunstgras is uitermate geschikt voor spelende kinderen en huisdieren;
– Het grastapijt blijft altijd mooi, zelfs als het wekenlang niet regent;
– Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig, je borstelt het af en toe op met een harde bezem.

Bereid je voor op de toekomst met kunstgras


Met kunstgras bereid je je uitstekend voor op de toekomst. Klimaatverandering vraagt van iedereen om de nodige aanpassingen en kunstgras levert hier een relevante bijdrage aan. Kunstgras is namelijk waterdoorlatend en tegels zijn dat niet. Dit betekent dat regenwater altijd snel wordt afgevoerd en dit is vanwege fikse buien niet onbelangrijk. Regenwater zakt snel de grond en jij hebt geen last van een tuin die blank staat.

Lees ook: Maak van je tuin je tweede woonkamer

Altijd groener dan bij de buren!


Dankzij een kunstmatig grastapijt is jouw tuin altijd groener dan bij de buren. Je maakt er een mooi geheel van door kunstgras af te wisselen met echte bloemen en planten. Heb je nog geen geschikte koop- of huurwoning gevonden? Voor je een bod doet of reageert, let dan ook op de tuin. Ligt er al kunstgras? Laat niets je tegenhouden om de volgende stap te zetten of kies ervoor om de tuin na aankoop of tekenen van het huurcontract grondig onder handen te nemen met kunstgras!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *