Deze nieuwbouw in Nieuwegein stijgt letterlijk boven andere woningen uit

nieuwbouw appartementen nieuwegein

In Nieuwegein wordt gewerkt aan talloze nieuwbouwprojecten. Niet alleen voor de verkoop, maar ook voor de verhuur zijn er steeds meer woningen beschikbaar. Droom jij van een unieke woonlocatie in de stad? Deze zomer zal nieuwbouwcomplex The New Citizen in Nieuwegein verhuurd worden. Hiermee krijgt thuiskomen een heel nieuwe dimensie.

The New Citizen: hypermoderne nieuwbouw in Nieuwegein

The New Citizen zal deze zomer nog beschikbaar komen voor de verhuur. Hiermee komen maar liefst nieuwbouw appartementen in Nieuwegein beschikbaar. De hypermoderne en eigentijdse interieurontwerpen geven een unieke uitstraling aan het pand. De stijl van de interieurarchitect wordt doorgetrokken in alle woningen en openbare ruimtes van het complex. Hierdoor begint thuiskomen al bij de entree in het pand.

Met maar liefst 128 appartementen stijgt de woontoren letterlijk boven anderen uit. De centrale ligging van het project zorgt ervoor dat je van alle gemakken voorzien zal zijn. Zo wordt de omgeving getransformeerd naar een veelzijdige plek met alles wat je nodig hebt. Van een supermarkt en koffietentje om de hoek tot een tramstation en goede verbinding met uitvalswegen voor de deur. Een “New Citizen” houdt hierdoor genoeg tijd over voor leuke dingen.

Duurzame nieuwbouw appartementen

Het nieuwbouwproject is onderdeel van City Nieuwegein, een initiatief ontwikkeld door de gemeente en partners om de binnenstad te vergroenen, duurzaam en toekomstbestendig te maken. Hierdoor voldoet het gehele gebouw aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort. Zo zijn de energiezuinige woningen volledig gasloos en maken ze gebruik van een bodemwarmtepomp.

Door deze duurzame maatregelen blijven de appartementen in de zomer aangenaam koel en wordt er in de winter een stuk minder energie verbruikt om het complex te verwarmen. Tevens worden er talloze zonnepanelen op het pand geplaatst, waardoor het verbruik van het pand überhaupt al wordt teruggedrongen. Deze lage energielasten zorgen ervoor dat de verhuurder weet waar hij/zij op kan rekenen als het neer komt op maandelijkse vaste lasten.

Tijdlijn van het nieuwbouwproject

Momenteel is de bouw van The New Citizen in volle gang, maar de verhuur gaat binnenkort al wel van start. Hierbij kun je aanspraak maken op het volgende:

  • Nieuwbouw appartementen in de vrije huur sector
  • 4 woningtypen variërend tussen 56 – 93 m2
  • Ondergrondse parking aanwezig
  • Bijna alle voorzieningen om de hoek
  • Centraal gelegen in Nieuwegein en de rest van Nederland

Via NieuwWonen Utrecht kun je de laatste ontwikkelingen rondom de bouw en beschikbaarheid volgen. Betrokken makelaars houden je hier op de hoogte wanneer de verhuur nog deze zomer van start zal gaan. Eind dit jaar wordt al verwacht een eerste preview van het gehele pand te kunnen geven, waarna de verwachte oplevering van het project wordt geschat in het tweede kwartaal van 2024.