Verwarmde sokken

warme grijze lange sokken. Vrouw ligt op kleed een leest een boek

De winter is een magische tijd voor liefhebbers van sneeuw en ijs. Skiën, snowboarden, en sneeuwschoenwandelen zijn populaire activiteiten die mensen aantrekken naar de besneeuwde bergen. Maar met deze winterse vreugde komt er ook misschien wat meer ongemak bij kijken, denk aan: koude voeten. Gelukkig bieden deze sokken een goede oplossing tegen deze koude voeten. Zodat jij niet belemmerd word tijdens jouw activiteit. 

Wat zijn verwarmde sokken?

Verwarmde sokken zijn ontworpen met verwarmingselementen die worden aangedreven door accu’s. De elementen lopen de voorkant van je voet. Ze zitten dus op tactische plekken om je voeten goed warm te houden.  De sokken zijn waterbestendig zodat het niet kapot gaat. Doordat je schoenen over je sokken heen draagt zorgt dit voor de ultieme warmte. Dit komt omdat de warmte door de schoenen bij je voeten blijven zitten. Hierdoor geniet je langer van de warmte bij je voeten. 

grijze sokken in een herfstomgeving

Voordelen van verwarmde sokken voor wintersport

Door de constante warmte die de sokken bieden is het minder erg dat het er in de extreem koude wintergebieden zo koud is. Goed aan kleden is van groot belang. Verwarmde sokken bieden constante warmte, waardoor je voeten comfortabel blijven, maakt niet uit hoe koud het is. Dit helpt om de bloedcirculatie te verbeteren en voorkomt dat je voeten gevoelloos worden van de kou. Dit kan namelijk enorm belemmerend zijn voor tijdens de wintersport.

Lees ook:
5 tips om te besparen op je gasrekening

Hoe werken verwarmde sokken?

De verwarmde sokken zijn dus voorzien van verwarmingselementen (deze zitten aan de voorkant van de voet) die ervoor zorgen dat je voeten goed warm blijven. De sokken zijn er in verschillende lengtes, hiking edition en de long edition. De hiking edition kan je dragen in korte schoenen denk aan de wandelschoenen. De long edition kunnen in de hogere schoenen zoals de ski/snowboard schoenen. Aan de bovenzijde van de sok zit de aansluitkabel verwerkt. Hier kan je de accu aan aansluiten. Deze sokken werken namelijk op een sterke accu. deze zijn er ook in verschillende sterktes. De verwarmde sokken kunnen de hele dag mee gaan. De aansluitkabel zit in een vakje verwerkt en hier kan je de accu in doen. Zo blijven de sokken ook mooi comfortabel. Er zit een aan en uitknop verwerkt op de sokken.

Lees ook:
5x tips voor het kiezen van raamdecoratie in de woonkamer

De sokken beschikken ook over drie verschillende warmte standen. Hiermee bepaal jij de juiste warmte voor jouw voeten. De afstandsbediening die er bij zit kan je ook gebruiken om als te regulieren. Verwarmde sokken zijn een waardevolle toevoeging aan de uitrusting van elke wintersporter. Ze bieden niet alleen comfort en warmte, maar verbeteren ook je prestaties zodat je niet belemmerd word, ook zijn ze beter voor je gezondheid. Of je nu een  skiër, snowboarder, of sneeuwschoenwandelaar bent, verwarmde sokken zorgen ervoor dat je voeten warm en comfortabel blijven, zodat je optimaal kunt genieten van je tijd in de sneeuw. Bepaal zelf de juiste warmte en geniet van de extra comfort door de afstandsbediening te gebruiken. Voor meer warmte kleding kan je ook een kijkje nemen bij Comfort- Producten.