Dankzij pocketvering past uw Auping matras zich aan ú aan!

Minimalistische slaapkamer met een bed voorzien van een pocketvering matras en wit beddengoed, tegen een zachte gele achtergrond.

Een goede nachtrust begint met een matras dat zich perfect aanpast aan jouw lichaam. Auping begrijpt dit als geen ander en heeft daarom een assortiment matrassen ontwikkeld dat speciaal is afgestemd op verschillende bodytypes. Maar wat betekent dit precies, en hoe dragen de pocketvering in Auping matrassen bij aan die perfecte ondersteuning?

Bodytypes

Auping heeft het belang van individuele lichaamsvormen en -proporties erkend en daarom de meest voorkomende bodytypes geïdentificeerd. Deze bodytypes worden bepaald door factoren zoals lichaamsgewicht, lengte, en de verhouding tussen schouders, taille, en heupen. Door de juiste matras te kiezen die is afgestemd op jouw bodytype, krijg je de ondersteuning waar jouw lichaam specifiek om vraagt. Dit voorkomt ongemakken zoals rugklachten en zorgt ervoor dat je lichaam gedurende de nacht in een natuurlijke, ontspannen positie ligt.

optimaal slaapcomfort

Hoe pocketvering hieraan bijdraagt

De kern van elk Auping matras is de pocketvering. Deze veren zijn individueel verpakt in zakjes (pockets) en kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen. Dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan de contouren van je lichaam, ongeacht je slaaphouding. Bij Auping matrassen is de pocketvering strategisch geplaatst om te corresponderen met de verschillende zones van je lichaam, zoals de schouders en heupen. Voor elk bodytype is er een specifieke verdeling van de pocketveren, wat resulteert in zones met variërende hardheden die je precies de ondersteuning geven die je nodig hebt.

De pocketvering zorgt er ook voor dat het matras uitstekend ventileert. De open structuur van de pocketveren laat lucht gemakkelijk circuleren. En dat helpt om een fris slaapklimaat te behouden en overmatige warmte te voorkomen.

Inspiratie:
Zo creëer je een hotel chique slaapkamer

Waarom Auping matrassen de duurzame keuze zijn

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Auping, en dat komt duidelijk naar voren in hun aanpak van cradle-to-cradle productie. Dit concept, dat Auping in samenwerking met wetenschappers heeft omarmd, betekent dat de matrassen zodanig zijn ontworpen dat ze aan het einde van hun levensduur volledig kunnen worden gerecycled. De materialen worden hergebruikt in nieuwe producten, wat afval minimaliseert en de behoefte aan nieuwe grondstoffen vermindert.

De circulaire matrassen van Auping worden vervaardigd zonder gebruik van schadelijke lijmen of schuimen, wat ervoor zorgt dat elk onderdeel eenvoudig kan worden gedemonteerd en opnieuw kan worden ingezet. Dit cradle-to-cradle principe draagt bij aan een circulaire economie waarin producten geen afval worden, maar grondstoffen voor nieuwe producten.

Conclusie

Het kiezen van het juiste matras is essentieel voor een goede nachtrust, en Auping maakt dit eenvoudiger door matrassen aan te bieden die zijn afgestemd op jouw specifieke bodytype. Dankzij de innovatieve pocketveringtechnologie biedt elk matras de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort, terwijl het ook zorgt voor een optimaal slaapklimaat. Als je op zoek bent naar een matras dat perfect bij je past, dan is een Auping matras de investering meer dan waard.