Leren wandbekleding combineren met verschillende interieur stijlen

Moderne woonkamer met leren wandtegels, lichte bank, grote planten en natuurlijke decoraties voor een stijlvolle en warme uitstraling

Leren wandbekleding is een stijlvolle en luxe aanvulling op ieder interieur. Van een landelijk interieur, tot aan een industrieel interieur en de Hotel Chique stijl. Leer kun je vrijwel met alle interieur stijlen combineren. Wil je jouw woonkamer een update geven zonder een hele verbouwing? Dan zijn leren wandtegels een hele goede keuze. Ontdek hoe je de leren wandtegels van Enzo Pellini kunt integreren in jouw interieur.

Een modern interieur

Een modern interieur bestaat vaak uit strakke lijnen, neutrale kleuren en minimalistische meubels. Hierbij draait het om eenvoud en functionaliteit. Leren wandtegels zorgen voor net wat meer diepgang in de ruimte en kunnen dus een echte aanvulling zijn. Het zorgt voor meer luxe en warmte. Kies bijvoorbeeld voor een accentmuur in de woonkamer die je voorziet van leren wandtegels. Ga voor een neutrale, lichte kleur zodat het in balans is met de inrichting van je woonkamer en alle andere elementen.

Lees ook:
Nieuwe woning inrichten: zo maak je een slim interieurontwerp

Eetkamer met leren wandtegel, houten schuifdeur, groene planten en rustieke decoraties voor een warme en natuurlijke uitstraling

Een Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door lichte kleuren, het gebruik van natuurlijke materialen en eenvoud. Je ziet vaak eikenhout terugkomen bij deze stijl. Dit eikenhout kan perfect worden gecombineerd met leren elementen omdat ze een vleugje warmte toevoegen die je misschien een beetje mist bij een luchtig, Scandinavisch interieur. Kies voor een neutrale kleur, bijvoorbeeld taupe. Deze aardse kleur is subtiel maar stijlvol. Voeg vervolgens meer details en accessoires toe zoals katoenen of linnen sierkussens en wollen dekens. Daarnaast kun je ook wat extra groen toevoegen door prachtige kamerplanten te plaatsen.

LEESIP:
Onderhoud plegen in huis? Deze 4 dingen worden vaak vergeten

De Hotel Chique interieur stijl

Heb jij een Hotel Chique interieur? Een combinatie van comfort en luxe? Een Hotel Chique interieur kenmerkt zich door donkere kleuren in combinatie met natuurlijke materialen en gouden details. Zo kun je kiezen voor donkere leren tegels die de luxe uitstraling van je interieur versterken. Warme tinten zijn perfect voor deze interieur stijl.