Verhuizen zonder gedoe? Regel goede opslagruimte!

verhuizen zonder gedoe

Bij verhuizen komt veel kijken: het papierwerk moet geregeld worden, de spullen moeten gesorteerd en ingepakt worden en dan moet alles ook nog zonder schade bij de nieuwe woning terechtkomen. Genoeg om over na te denken dus. En daarom is het prettig wanneer je over andere dingen je hoofd niet hoeft te breken. Belangrijke tip: regel goede opslagruimte!

Opslagruimte dichtbij

Bij opslagruimte huren Noordwijk, is het prettig wanneer je een ruimte vindt die op korte afstand van je woning ligt. Dat is praktisch, omdat je dan altijd snel tussendoor wat spullen uit de opslag kunt halen, of extra spullen kunt brengen. Hierdoor is opslagruimte huren niet alleen interessant bij een verbouwing of verhuizing, maar is het een ideale manier om gedurende het jaar je seizoensspullen te stallen. Denk bijvoorbeeld aan de kerstspullen, of wintersportkleding en -materialen die anders thuis veel ruimte zouden innemen.

Lees ook: Zo vind jij jouw droomhuis in de regio Utrecht

opslagruimte

Mobiele opslag

Wist je dat er nog veel meer mogelijk is op het gebied van opslagruimte? Zo biedt Oomen voor opslagruimte huren Katwijk en omgeving ook mobiele opslag. Dit is een losse unit, die op de dag dat je deze nodig hebt, bij je thuis wordt bezorgd. Daarna kun je je inboedel inladen, of er zelfs voor kiezen om dit te laten doen. Staan alle spullen in de mobiele opslag? Dan wordt deze weer opgehaald en opgeslagen in de beveiligde opslag. Heb je geen zin om met een bestelbusje of gewone auto keer op keer heen en weer te moeten rijden om spullen te brengen? Dan is zo’n mobiele opslag dus een ideale oplossing. Daarbij kan het veel sjouwen schelen: de mobiele opslag kan in de meeste gevallen direct voor je deur worden neergezet, waardoor de draagafstand kort is.

Lees ook: Waarom moet je een goed passende autoverzekering afsluiten?

Altijd veilig

Let bij het uitkiezen van opslagruimte vooral ook op veiligheid. Hoe is de opslagruimte beveiligd? Is er bijvoorbeeld sprake van camerabeveiliging en is het mogelijk om een persoonlijke toegangscode te gebruiken? Wanneer dergelijke zaken in orde zijn, kun je met een gerust hart je spullen achterlaten bij het opslagbedrijf!