Word jij ouder en kun je het onderhoud aan jouw woning niet meer uitvoeren?

verbouwen

Iedereen wil graag oud worden, maar oud zijn is niet altijd iets wat als prettig ervaren wordt. Naarmate je leeftijd oploopt, merk je namelijk dat je bepaalde dingen niet meer kunt of moet gaan doen. Onderhoud plegen aan je woning is een van deze dingen. Het kan namelijk ongelukken veroorzaken wanneer jij zelf de ladder op moet of wanneer je in een onhandige positie moet gaan werken. Betekent dit dan dat je maar moet verhuizen omdat je het onderhoud aan je huis niet meer kunt uitvoeren? Welnee! Het betekent alleen dat je even naar de verzekeringen van Univé moet gaan kijken. Met deze pakketten kun je namelijk op voordelige wijze veel onderhoudstaken uitbesteden aan een specialist.

Stel onderhoud niet uit

Het schoonmaken van je dakgoot is een belangrijke taak. Doe je dit namelijk niet, dan kan het water vanaf je dak zich in je goten ophopen en uiteindelijk voor veel schade zorgen. Het water wil namelijk ergens naartoe en het kan gebeuren dat het dan over je binnenmuur in je woning loopt. Wanneer je merkt dat dit gebeurd is, is het vaak al te laat. Je woning is dan al sterk aangetast door het water en de kans is groot dat je houtwerk zal gaan rotten. Ook kan de lekkage grote vlekken op je muren aanbrengen waardoor je nog meer werk moet verzetten om alle schade te herstellen. Schakel daarom hulp bij het schoonmaken van je dakgoot in. Met een paar klikken op je muis kun je bij Univé een verzekering afsluiten waardoor jij nooit meer naar je dakgoten hoeft om te kijken.

Lees ook: Wordt een waterfilter standaard in woningen?

De specialist regelt alles

Heb jij je verzekering eenmaal afgesloten bij Univé, dan hoef jij verder niets meer te doen. Wanneer het tijd is, zal de specialist contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen om je dakgoot te laten reinigen. De schoonmaker neemt zelf al zijn materialen mee dus jij hoeft niets klaar te zetten. Alle dakgoten zullen grondig behandeld worden en de specialist vertrekt pas weer wanneer er geen blaadje meer in de goot ligt. Hierdoor kun jij er zeker van zijn dat wanneer het weer gaat regenen, het water moeiteloos afgevoerd wordt zonder schade aan te richten. Zo zorg je er niet alleen voor dat je grote schadeposten voorkomt, het geeft ook een stukje innerlijke rust op je oude dag.

Lees ook: Zo voorkom je inbraak in jouw huis

Bekijk de overige opties ook

Wanneer je meer onderhoud zou willen uitbesteden dan kan dat bij Univé. Je kunt bijvoorbeeld ook het schoorsteenvegen verzekeren. Heb jij een cv-ketel? Laat het onderhoud hiervan ook over aan een specialist van Univé. Zo kun je langer in je eigen huis blijven wonen en hoef jij je geen zorgen te maken over de staat van je woning / apparatuur. Sluit je meerdere verzekeringen af, dan kun je ook nog eens profiteren van pakketkorting.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *